REACTIES

8 reacties

 1. Janet Heijdra schreef:

  Door het boek van Judith “Die eetbuien” te lezen weet ik nu hoe ingrijpend het is in iemand zijn leven die een eetstoornis heeft. Dat zij uiteindelijk de kracht had om door te zetten betekent dat zij een sterke persoonlijkheid is. Haar boek is het bewijs dat je kan houden van jezelf zoals je bent, met haar levenservaring zal zij een hulp en steun zijn voor anderen. Gefeliciteerd Judith, een geweldige prestatie! lieve groet Janet.

 2. Esther schreef:

  Ik heb het boek van Judith met belangstelling en interesse gelezen. Wat een prachtig boek, heel persoonlijk en kwetsbaar geschreven, mooi! Echt een aanrader!
  Als naaste van iemand met BED heb ik er veel van geleerd. Dat BED invloed heeft op het dagelijks leven wist ik natuurlijk al wel, maar dat het zoveel aspecten beinvloedt was nieuw voor mij. Ik ben het echt beter gaan begrijpen. Door het lezen van dit boek realiseer ik mij nog meer wat het leven met BED voor iemand betekent.

 3. Ray Wesenhagen schreef:

  Ik vind het boek van Judith een knap geschreven boek, waarin een ernstige problematiek op een luchtige en ook komische wijze wordt beschreven. Desondanks wordt je als lezer vaak genoeg met de feiten geconfronteerd, waar personen de lijden aan een eetbuistoornis mee te kampen hebben. Al met al een prachtig boek, die heel leuk en gemakkelijk leest, maar die tegelijkertijd een goed inzicht geeft in de wereld van een persoon met Binge Eating Disorder.

 4. Claire schreef:

  Ik kon niet stoppen met lezen. Het is zo levensecht, vlot en met veel passie geschreven…
  Niet alleen voor mensen met een dergelijke eetstoornis maar voor iedereen een eye-opener. Ook omdat je nu beter begrijpt waar zoveel mensen tegenaan lopen en niet zomaar “te veel” eten. Ook het stappenplan is duidelijk en met veel voorbeelden toegelicht.

 5. Fiona Kamps schreef:

  Door het lezen van het boek ‘ Die eetbuien’ van Judith heb ik een veel beter beeld gekregen van waar Judith doorheen is gegaan. Ik heb mijzelf altijd geprobeerd in te leven in haar situatie, maar wanneer je zelf niet lijdt aan deze eetstoornis kun je jezelf ook niet voorstellen wat het is. Ik vind dat Judith op een luchtige manier wel heel goed heeft laten zien wat het met haar doet en hoe ze op deze momenten denkt.
  Juud ik ben trots op je

 6. Ayse schreef:

  “Die eetbuien” geschreven door Judith is gemakkelijk te lezen. Met stukken erin waar ik een glimlach op mijn gezicht kreeg van herkenning, maar ook tijdens het lezen even het boek  moest wegleggen omdat het bij mij emoties opriep.
  Zo door een dal gaan maar blijven vechten.
  Je bent een krachtige vrouw.

 7. Dit boek is vlot geschreven, informatief en hoopvol voor anderen die kampen met eetproblemen. We hebben het met veel plezier gelezen en een plek gegeven op de website van http://www.etendebaas.nl
  Bedankt Judith!

 8. Eric schreef:

  Mooie site Judith. En dito boek natuurlijk!
  Top 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *